Lidt om Sønderballe strand camping

Info og åbningstider

Velkommen til vores lille oase her ved Genner Bugt/Sønderballe Strand.
Her er alle muligheder for at opleve, bade, vandre, cykle, sejle, fiske eller simpelthen bare slappe af.
Campingpladsen er delvis opbygget i terrasser, og mange pladser har en storslået udsigt over bugten eller Hopsø.

I bugten er der altid en vældig aktivitet af små fiskerbåde og sejlbåde og der er også en lille børnevenlig badestrand med blåt flag ganske tæt på camping-pladsen.

Lige udenfor Genner Bugt ligger Barsø som kan besøges med egen båd eller med færge, og inde i bugten ligger Kalvø med museum og lille lystbådehavn. En gåtur øen rundt kan varmt anbefales.

Campingpladsen ligger med ca. 13 km’s afstand til købstæderne Haderslev og Aabenraa, med masser af historiske gader og bygninger, shopping-muligheder og hyggelige caféer og restauranter og der er kun 40 km til grænsebutikkerne og hyggelige Flensborg.
Få meter fra pladsen er der gode busforbindelser til Haderslev og Aabenraa.

I receptionen kan der bestilles og afhentes friskbagt morgenbrød. I weekender, helligdage og hele sommerferien får vi brød fra Nyeman’s Bageri i Aabenraa. Kiosken har is, chips, slik samt et mindre udvalg af dagligvarer, lige det mest nødvendige.
Er vi ikke i receptionen kan der mellem 08.00 og 21.00 ringes  på telefon + 45 74 69 89 33, vi er som regel altid lige i nærheden. Vi holder middagslukket fra 12.00 – 14,30.

Mågen Åge

Mågen Åge I mange år har vi som familie altid talt om ”Mågen Åge med de gule ben”. Ingen af os ved rigtig hvorfor. Sådan har det bare altid været.
Så da vi første gang så Sønderballe Strand Camping, vidste vi det var et tegn. Det var denne plads vi skulle have. Pladsen med ”Mågen Åge med de gule ben”.
Mågen Åge betyder noget særligt for os og er blevet vores lykkemaskot. Han er den første som byder dig velkommen på vores campingplads.
Børnene har mulighed for at farvelægge, mange fine tegninger med ham.
Desuden kan man opleve ham i forskellige situationer rundt om på pladsen.

Mågen Åge er lig med ferie på Sønderballe Strand Camping.

Mange hilsner fra Camilla & Mikkel